Μενού
  • Δωρεάν μεταφορικά σε Αττική άνω των 35€
  • Τηλ. Παραγγελίες: 211 40 06 080
  • Ασφαλείς Συναλλαγές εύκολα & γρήγορα
Menu
Είσαι επαγγελματίας; hartorama PRO
CALL ME BACK
CALL ME BACK κάντε κλικ και σας καλούμε
  • -10%
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Κωδ: 978-960-93-9474-1
28,00 €
25,20 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΜαγειρική

Μαγειρική

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Τιμή:
Ποσοστό έκπτωσης : 10 %
28,00 € 25,20 €

Περιορισμένο Απόθεμα

Προσθήκη στα αγαπημένα Already in wishlist
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη wishlist
Προσθήκη στη σύγκριση προϊόντων Already in Product Compare
Please select color and size to add the product to compare
Ήδη στο καλάθι
  • Περιγραφή
    Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα εγχειρίδιο εκπαιδευτικής επαγγελματικής μαγειρικής. Είναι χωρισμένο σε εκπαιδευτικές
    ενότητες, ξεκινώντας από τις βασικές αρχές οργάνωσης και λειτουργίας μιας κουζίνας και περιγράφει, παράλληλα, τα καθήκοντα των
    ατόμων που την απαρτίζουν. Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στις βασικές έννοιες και τη σύγχρονη ορολογία της μαγειρικής, ενώ
    παράλληλα περιγράφονται οι κύριες πρώτες ύλες με τις ιδιότητές τους, τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με τις διαφορετικές μεθόδους
    παρασκευής, τη σωστή χρήση των σκευών και του εξοπλισμού και την ασφαλή συντήρηση των παρασκευασμάτων. Τα στοιχεία αυτά
    αποτελούν τη βάση για να παρασκευαστούν οι συνταγές (απλές και σύνθετες), η παράθεση των οποίων γίνεται ανά κατηγορία
    εδεσμάτων, σε απλά περιγραφικά στάδια. Το πιο σημαντικό μάθημα που έχω διδαχθεί είναι πως ο τρόπος αντίληψης κάθε μαθητή είναι
    μοναδικός. Δεν έχουν όλοι οι μαθητές τη δυνατότητα της εύκολης απομνημόνευσης τεχνικών, συνταγών ή κειμένων. Άλλους τους βοηθά
    πολύ μια εικόνα, ένα σχεδιάγραμμα και γενικότερα ένας πιο δομημένος τρόπος παρουσίασης, ενώ άλλοι αρκούνται απλά σ' ένα κείμενο.
    Σ' αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται το βιβλίο. Φιλοδοξεί ν' αποτελέσει όχι μόνο ένα εκπαιδευτικό βοήθημα, αλλά ένα πολύτιμο εργαλείο για
    τον εκπαιδευτικό και τον σπουδαστή, με δομημένη τη γνώση, τη μέθοδο και την τεχνογνωσία, με όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν
    τον μαθητή επαγγελματία και με στόχο να αποκτηθούν όχι μόνο οι γνώσεις, αλλά κυρίως η επαγγελματική ευσυνειδησία. Πιστεύω πως
    το εγχειρίδιο αυτό ανήκει στους αναγνώστες του, αφού η ανταπόκρισή τους θα το κάνει αυτό που πρέπει να είναι.