Πληρωμές & Ασφάλεια

Πληρωμές & Ασφάλεια

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το
www.hartorama.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

1.Viva Payments -tbi bank - Apple Pay - Google Pay

Με από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών μπορείτε πληρώσετε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας σε έως 4 άτοκες δόσεις!

 

1a. tbi bank
   
 
Μέσω της επιλογής Buy Now Pay Later, κάντε αγορές έως και 200 ευρώ και να πληρώστε σε 4 άτοκες δόσεις χωρίς επιπλέον χρεώσεις
Επίσης μέσω της επιλογής Financing, μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές άνω των 200 ευρώ και να πληρώσετε σε 3-60 δόσεις.

 

 

1b. Apple Pay

 
Το Apple Pay είναι μια κορυφαία υπηρεσία πληρωμών που προσφέρεται από την Apple. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε ασφαλώς τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες σας στο Apple Wallet της συσκευής σας (iPhone, iPad, Apple Watch) και να πραγματοποιείτε ευκολότερα και πιο ασφαλείς πληρωμές.

 

 

 


1c. Google Pay

 


Το Google Pay είναι μια εξελιγμένη υπηρεσία πληρωμών που προσφέρεται από την Google. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια τις πιστωτικές και χρεωστικές σας κάρτες στο λογαριασμό Google, για να πραγματοποιείτε γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές.

 


2. Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

 

 Το www.hartorama.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.


 
3. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. 

 

Επίσης στο www.hartorama.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

 

 

4. Μέσω PayPal
Το PayPal είναι η πρωτοπόρος πλατφόρμα πληρωμών που επιτρέπει στους πελάτες σας να πραγματοποιούν αγορές με απλότητα και ασφάλεια. Με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, το PayPal έχει αποδειχθεί ως μια αξιόπιστη λύση για τις διαδικτυακές συναλλαγές, εξασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών και χρηματικών σας στοιχείων.
 

 

 

5. Πληρωμή με την Υπηρεσία IRIS online payments

 

 
      

 

 

H υπηρεσία IRIS online payments είναι μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών πληρωμών, για αγορές μέσω internet.
Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα www.hartorama.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL SHA 256-bit με RSA Κρυπτογράφηση, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.