Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πλούσια συλλογή σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Ανακαλύψτε όλα τα σύγχρονα ελληνικά μυθιστορήματα και τα συγγραφικά διαμάντια της ελληνικής λογοτεχνίας που πρέπει να διαβάσετε. Εξερευνήστε τον κόσμο των χαρακτήρων, των συναισθημάτων και των απροσδόκητων συναντήσεων μέσα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα. Αναζητήστε τα καλύτερα ελληνικά μυθιστορήματα αγάπης, ταξιδέψτε με την ταξιδιωτική λογοτεχνία και ανατριχιάστε με τη συναρπαστική λογοτεχνία φαντασίας-τρόμου.
Άνθρωποι στοιβαγμένοι σε σπίτια που καταρρέουν, οι ιστορίες τους τρυπάνε το ταβάνι και δραπετεύουν. Ινδιάνοι λίγο έξω από την Αθήνα βγαίνουν για κυνήγι, μα δεν έχει μείνει τίποτα να κυνηγήσουν και κυνηγούν τις σκιές τους. Η γριά Λολό έχει πάρει τους δρόμους με ένα μαχαίρι κρεμασμένο στη ζώνη. Ο Αλέκος στα δεκατρία του γνωρίζει τα μυστικά των τζογαδόρων και των μπεκρήδων της περιοχής. Ο Ρίνγκο θα εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή· μα τον Θεό, ίσως και να ’ναι ήδη εδώ.
Πλάνητες, παιδιά, γυναίκες και άνδρες των παθών, που αρνούνται τη λήθη, γιατί αν ξεχάσουν, θα εξαϋλωθούν. Χα...
Οι πιστοί εξομολογούνται και ζητούν συγχώρεση για τις αμαρτίες τους από τον Θεό. Όμως Εκείνος; Είναι ποτέ δυνατόν να εξομολογείται ο ίδιος ο Θεός; Και μάλιστα τις δεκαπέντε τύψεις Του απέναντι στον άνθρωπο; Και ποιες μπορεί να είναι αυτές οι τύψεις που θα Τον οδηγήσουν ξαφνικά να εμφανιστεί μπροστά σε έναν απλό, άγνωστο, αμόρφωτο παπά της ελληνικής επαρχίας, που θα γίνει ξαφνικά ο εξομολόγος του ίδιου του Θεού; Ποιες αμαρτίες βαραίνουν τον Θεό έναντι του ανθρώπου, μα και έναντι του Υιού Του, του οργισμένου πια Ιησού Χριστού, που μαρτύρησε άδικα αφού τίποτα δεν άλλαξε στον...
Οι μέρες στην Αλεξάνδρεια κρατούσαν μέχρι το τέλος το άρωμα της παλιάς καλής εποχής. Με φόντο τον αδόκητο χαμό του πατέρα της και την απώλεια της οικογενειακής περιουσίας, η Δάφνη Χάραμη το καλοκαίρι του 1961 ατένιζε τον ορίζοντα της φυγής από την Αίγυπτο του Νάσερ, νιώθοντας πως αφήνει πίσω της ένα πολύτιμο κομμάτι ζωής....