Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Για την 3η έκδοση μεγάλο μέρος του βιβλίου έχει ξαναγραφτεί και έχουν προστεθεί ή αναθεωρηθεί κεφάλαια, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους τεχνολόγους τροφίμων. Το βιβλίο αποτελείται από 620 και πλέον πίνακες, 472 σχήματα, συμπεριλαμβανομένων 1.100 περίπου χημικών τύπων συστατικών τροφίμων. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό βιβλίο και οδηγό αναφοράς παγκόσμιας αποδοχής. Η λογική οργάνωση των κεφαλαίων γίνεται με βάση τα συστατικά τροφίμων και τα προϊόντα. Παρέχει σύγχρονες πληροφορίες στους μαθητές και ερευνητές της επιστήμης των τροφίμων, τεχνολογίας τροφίμων, αγροτικής χημείας...
"Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτικών μηχανικών αλλά και των τεχνολόγων μηχανικών στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στα τεχνικά έργα. Αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους πολιτικούς δομικών έργων και έργων υποδομής που θέλουν να εργαστούν ως μηχανικοί ασφάλειας....
"Αν θέλετε να μάθετε να πλέκετε ή αν ήδη γνωρίζετε τα βασικά βήματα του πλεξίματος με βελονάκι, αλλά ψάχνετε για κάτι παραπάνω, τότε σίγουρα αυτό το βιβλίο θα γίνει ο πολύτιμος οδηγός σας....
"Η τέμπερα του αυγού είναι τεχνική γνωστή από την αρχαιότητα και υπηρέτησε με επιτυχία την προσπάθεια των καλλιτεχνών να εκφράσουν τις ζωγραφικές ανησυχίες και τα οράματά τους....
Αυτός ο οδηγός εκμάθησης είναι το δεύτερο εγχειρίδιο από τη σειρά εγχειριδίων-μίνι βιβλίων οδηγών εκμάθησης πλεξίματος με βελόνες και περιέχει όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για να δώσετε σχήμα σε ένα πλεκτό (με αυξήσεις και μειώσεις πόντων), για να πλέξετε κυκλικά καθώς και για να πλέξετε-μετρήσετε σωστά το δείγμα σας. Ο βασικός σκοπός αυτού του δεύτερου εγχειριδίου είναι να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην εκμάθηση των παραπάνω αναφερόμενων τεχνικών πλεξίματος. Εάν ήδη γνωρίζετε τις πολύ βασικές τεχνικές πλεξίματος, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο πρώτο εγχειρίδιο, και ...