Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Για την 3η έκδοση μεγάλο μέρος του βιβλίου έχει ξαναγραφτεί και έχουν προστεθεί ή αναθεωρηθεί κεφάλαια, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους τεχνολόγους τροφίμων. Το βιβλίο αποτελείται από 620 και πλέον πίνακες, 472 σχήματα, συμπεριλαμβανομένων 1.100 περίπου χημικών τύπων συστατικών τροφίμων. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό βιβλίο και οδηγό αναφοράς παγκόσμιας αποδοχής. Η λογική οργάνωση των κεφαλαίων γίνεται με βάση τα συστατικά τροφίμων και τα προϊόντα. Παρέχει σύγχρονες πληροφορίες στους μαθητές και ερευνητές της επιστήμης των τροφίμων, τεχνολογίας τροφίμων, αγροτικής χημείας...
"Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτικών μηχανικών αλλά και των τεχνολόγων μηχανικών στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στα τεχνικά έργα. Αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους πολιτικούς δομικών έργων και έργων υποδομής που θέλουν να εργαστούν ως μηχανικοί ασφάλειας....
"Ένας παράξενος αιώνας τελειώνει, και επιχειρώντας έναν απολογισμό, αυτό που τελικά μοιάζει ακόμη πιο ζωηρό και από τις ιστορικές εκρήξεις, είναι οι καλλιτεχνικές εξάρσεις δέκα ετερόκλητων δεκαετιών, γεμάτων αισιοδοξία, περιπέτεια, απόγνωση, απομόνωση, συνειδητοποίηση. Η διεθνής τέχνη του εικοστού αιώνα είναι η χειροπιαστή κληρονομιά μας: ένα μείγμα ετερόκλητων εικόνων που, μέσα από την υπερβολή, τον Ρεαλισμό ή την Αφαίρεση, δίνει το στίγμα της εποχής της εξέλιξης....
"Η τέμπερα του αυγού είναι τεχνική γνωστή από την αρχαιότητα και υπηρέτησε με επιτυχία την προσπάθεια των καλλιτεχνών να εκφράσουν τις ζωγραφικές ανησυχίες και τα οράματά τους....