Μενού
  • Δωρεάν μεταφορικά σε Αττική άνω των 35€
  • Τηλ. Παραγγελίες: 211 40 06 080
  • Ασφαλείς Συναλλαγές εύκολα & γρήγορα
Menu
Είσαι επαγγελματίας; hartorama PRO
CALL ME BACK
CALL ME BACK κάντε κλικ και σας καλούμε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κωδ: 978-960-351-833-4
20,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΑΕΙ-ΤΕΙ

ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κωδ: 04000220004
ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε. ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.
Τιμή:
Ποσοστό έκπτωσης : %
20,00 €

Μη διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα Already in wishlist
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη wishlist
Προσθήκη στη σύγκριση προϊόντων Already in Product Compare
Please select color and size to add the product to compare
Ήδη στο καλάθι
  • Περιγραφή
    "Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.