Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
"[...] Το βιβλίο αυτό δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο βασικές γνώσεις για τις φυσικές τροφές και το σημαντικό ρόλο που παίζουν, τόσο στη διατήρηση όσο και στην αποκατάσταση της υγείας. [...]...
"Σήμερα που η διαφθορά και η κερδοσκοπία απειλούν να διαβρώσουν τα πάντα με αποτέλεσμα η ποιότητα της ζωής μας να υποβαθμίζεται διαρκώς και η ανθρώπινη ζωή να υπολογίζεται ως φθίνουσα αξία, η επανέκδοση του βιβλίου του Κώστα Μπαζαίου ""Αν ξέραμε τι τρώμε..."" είναι ανάγκη επιτακτική....
Η πρωτοποριακή έκδοση του βιβλίου «Μεσογειακές γεύσεις χωρίς γάλα, αυγό, σιτηρά (γλουτένη) και ξηρούς καρπούς» αποτελεί σημείο-σταθμό τόσο για αλλεργικούς, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας ως εργαλείο για την καθοδήγηση ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Παράλληλα όμως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για άτομα υγιή, για όσους δεν καταναλώνουν κατ’ επιλογήν τα συγκεκριμένα τρόφιμα (π.χ. χορτοφάγους) ή και για όσους πάσχουν από σύγχρονες χρόνιες παθήσεις, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιαγγειακά νοσήματα, νευρομυϊκά προβλήματα κ.λπ., με προκλητικά νόστιμες συντ...
Έγραψα αυτό το βιβλίο πριν από τρία χρόνια. Όταν το ολοκλήρωσα αναρωτιόμουν αν η έκδοσή του θα βοηθούσε κατ’ αρχάς τους
μελλοντικούς σπουδαστές της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών
Διαταραχών να κατανοήσουν τη φύση των διατροφικών διαταραχών και, κατά δεύτερον, αν θα προέτρεπε άτομα με διατροφικές διαταραχές να αναζητήσουν βοήθεια από τους ειδικούς ώστε να θεραπευτούν.
Ο σκοπός αυτός αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης.
Οι αναστολές μου εξανεμίστηκαν όταν συνειδητοποίησα πως εδώ και καιρό έχω θεραπευτε...