Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
"H Ελλάδα έχει μια πλούσια γαστρονομική παράδοση, που με την εισβολή της πολυεθνικής και μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας τείνει να παραγκωνιστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η έκδοση: για να μην ξεχάσουμε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, που ανέθρεψε τόσες και τόσες γενιές, αλλά και να ξαναθυμηθούμε ξεχωριστά, γευστικότατα αλλά και πολύ υγιεινά, θρεπτικά εδέσματα....
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων με τάπας που σερβίρονται στα μπαρ και τα εστιατόρια της Ισπανίας. Τριακόσιες λαχταριστές, έγχρωμες φωτογραφίες παρουσιάζουν μοντέρνα και παραδοσιακά ανδαλουσιανά τάπας, σνακ και ορεκτικά, όπως τηγανητές γαρίδες, πικάντικα κεφτεδάκια, τορτίγια με πατάτες, κροκέτες παστού μπακαλιάρου και ψητές σαρδέλες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στην εισαγωγή περιγράφονται αναλυτικά τα αυθεντικά ισπανικά υλικά, όπως το τσορίθο, το χάμον σεράνο, το μαύρο λουκάνικο, που κάνουν τα τάπας ιδιαίτερα απολαυστικά. Δημι...