Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό, μοιράζεται μαζί σας τις καλύτερες και πιο πετυχημένες συνταγές της. Μέσα από αυτό το βιβλίο, θα την ακολουθήσετε σε όλα της τα ταξίδια: στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Κυρτώνη, σε επαγγελματικές κουζίνες, σε τηλεοπτικά πλατό, σε ατελείωτα οικογενειακά τραπέζια. Η γευστική μνήμη μεταμορφώνει κάθε πιάτο, χαρίζοντας στα φαγητά βαθιά νοστιμιά.
Κάθε φαγητό έχει τη δική του ιστορία, κάθε πιάτο έχει το δικό του αποτύπωμα. Αλλά όλες οι συνταγές έχουν ένα κοινό συστατικό: ένα αρχέγονο υλικό για το οποί...
Το air fryer είναι το απόλυτο γκάτζετ της κουζίνας για να φτιάχνετε φαγητό γρήγορα και εύκολα, ενώ ως μέθοδος μαγειρέματος με χαμηλή περιεκτικότητα σε λάδι, είναι ιδανική αν προσέχετε τις θερμίδες σας. O Νέιθαν Άνθονι, δημιουργός του επιτυχημένου blog Bored of Lunch, με 2 εκατομμύρια followers στα social media, έχει ετοιμάσει 80 συνταγές για όσους θέλουν νόστιμο υγιεινό φαγητό που δεν χρειάζεται ώρες για να μαγειρευτεί.
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε συνταγές για κάθε μέρα και κάθε περίσταση: ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας κάποια από τα αγαπημένα σας φαγητά που παραγγέλνετε α...
58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικό σας ταλέντο και να αποκτήσετε μια νέα οπτική στη γαστρονομία με απόλυτο σεβασμό στις βασικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τη γαστρονομική αρμονία. Πρόκειται για ένα βιβλίου που θα σας καθοδηγήσει γαστρονομικά ώστε να χαρείτε τη διαδικασία της μαγειρικής και να απολαύσετε τις γευστικές σας δημιουργίες. Η φωτογραφική παρουσίαση κάθε συνταγής εισάγει μια διακριτική, λιτή και ουσιώδη προσέγγιση αναδεικνύοντας ως πρωταγωνιστές την πρώτη ύλη και τη μαγειρική τεχνική. Γιατί η μαγ...
"H διεθνούς φήμης συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Νταϊάνα Κόχυλα σας προσκαλεί σε ένα εμπνευσμένο γαστρονομικό ταξίδι, σε μια πανδαισία χρωμάτων και φρέσκων, γευστικών υλικών. Οι συνταγές της είναι αφοπλιστικά απλές, όπως αφοπλιστική στην απλότητά της είναι η ελληνική και εν γένει η μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα, ενώ σε ορισμένες συνταγές βάζει τη δική της ξεχωριστή πινελιά, προτείνοντας νέους γευστικούς συνδυασμούς....
Ένα βιβλίο μαγειρικής που απευθύνεται σε ανθρώπους που μένουν μόνοι τους, σε φοιτητές που ζουν μακριά από το πατρικό τους, στους εργένηδες, σε όλους εκείνους που τα καταφέρνουν δύσκολα οικονομικά, αλλά και σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μαγειρική. Έξυπνες ιδέες και λύσεις για οικονομικό αλλά πεντανόστιμο φαγητό με την υπογραφή της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου. Πληροφορίες για τη σωστή αγορά και συντήρηση των τροφών, ώστε κάθε νέος μάγειρας να δημιουργήσει χορταστικά και οικονομικά γεύματα....
H Madame Ginger και η Άννα Χαλικιά μέσα από τις σελίδες του GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ μοιράζονται πάνω από 120 πεντανόστιμες αλμυρές και γλυκές συνταγές που απευθύνονται σε όλους, ακόμα και στους πιο άπειρους.
Όσπρια και λαδερά της ελληνικής κουζίνας με ένα σύγχρονο twist, χορταστικές σαλάτες, λαχταριστές μακαρονάδες και κάρι, θρεπτικά πρωινά και εύκολα ψωμιά, σπιτικά plant-based τυριά και υγιεινά υποκατάστατα κρέατος από όσπρια και λαχανικά μαγειρεύονται με νέα υλικά και σύγχρονες τεχνικές. Τα γλυκά του βιβλίου, όλα εύκολα και πεντανόστιμα, φέρνουν τη θαλπωρή πίσω στην κουζίνα και ...
Νηστεία σημαίνει στέρηση και άνοστο φαγητό;
Σε καμία περίπτωση.
Η βραβευμένη σεφ Ντίνα Νικολάου μας παρουσιάζει, για όλες τις περιόδους της νηστείας, πεντανόστιμα εδέσματα που αναδίδουν άρωμα Ελλάδας: μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυρούς από το κελάρι!
Είχα την τύχη να γεννηθώ σε ένα σπίτι της ελληνικής επαρχίας, όπου μαγειρεύαμε όλοι και όσοι δεν μαγείρευαν είχαν μαγειρική άποψη και εμμονή.
Με μια μαμά Ελληνίδα που τις μέρες της νηστείας τα φαγάκια της ήταν τόσο νόστιμα, έξυπνα και δημιουργικά ώστε ποτέ δεν αισθανθήκαμε στέρηση κ...
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Madame Ginger απευθύνεται σε όλους και αφορά κάθε διατροφική προτίμηση. Όλοι εμείς, με τις επιλογές, τις ιδιαιτερότητες, τις παραξενιές ή τη διατροφή που απαιτεί το σώμα μας, έχουμε περισσότερα κοινά απ’όσα πιστεύουμε. Λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, σπόροι, δημητριακά, γαλακτοκομικά (ζωικά ή φυτικά) και πολλές άλλες τροφές μπορούν να μαγειρευτούν σε υπέροχες αλμυρές και γλυκές συνταγές και να αγαπηθούν πραγματικά από όλους.
Τις συνταγές αυτού του βιβλίου θα τις μαγειρέψεις εσύ που αποφεύγεις το κρέας αλλά και εσύ που είσαι...