Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στον ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό, σύμφωνα με το λαϊκό εορτολόγιο, παρασκευάζονται και καταναλώνονται συγκεκριμένες τροφές καθ’ όλη τη διάρκεια των νηστειών του έτους. Μέσα από τη λαϊκή ευσέβεια και τα ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής διατηρούνται και διαφυλάσσονται βιωματικά τα υψηλά νοήματα της θεολογίας γεγονός που μαρτυρεί ότι ο λαός όχι απλά εμπέδωσε τα εκκλησιαστικά γεγονότα και την αξίας τους ,αλλά τα βίωσε και τα εναπόθεσε στη συλλογική του μνήμη αξιώνοντάς τα ως δυναμικό στοιχείο του πολιτισμού μας.
Οι εκδόσεις Μύρτος και η συγγραφέας Σάρα Φαφούτη σας παρου...
Στα σημειωματάρια αυτά θα βρείτε νόστιμες & εύκολες συνταγές από υπέροχα ελληνικά φαγητά ενώ θα μπορέσετε να φυλάξετε
και τις δικές σας αγαπημένες σας συνταγές σημειώνοντας υλικά, τη διαδικασία της προετοιμασίας και μυστικά επιτυχίας!...
"Το αμπέλι. Ένα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και χυμός -όλα σημαντικά στην δημιουργία και την νοστιμιά του φαγητού, των γλυκών και του ποτού....