Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δημιουργήθηκε με πολύ κέφι και χαρά,
με άπειρα ταξίδια σε ολόκληρη την Ελλάδα και ατέλειωτες ώρες στην εξοχή.
Σκοπός αυτού του έργου ήταν να καταγραφεί και να διασωθεί μια γνώση και μια κληρονομιά χιλιάδων χρόνων, που φέρνει σε επαφή
τον άνθρωπο με τη γη και τα δώρα της.
76 είδη χόρτων με τις κοινές και τις λατινικές ονομασίες τους,
167 συνταγές παραδοσιακές και δημιουργικές, 150 υπέροχες φωτογραφίες
Σίγουρα οι συνταγές του βιβλίου δεν απευθύνονται μόνο σε χορτοφάγους.
Καθώς οι υπερβολές ή οι ακρότητες δεν συνάδουν με την ισορρο...
"Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του ""Top Chef"". Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων. Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα....
Savour the Sun on your Plate!
What characterises Greek cuisine more than anything is the joy of sharing delicious food. My Greek Meze is a collection of the tastiest and best
known meze recipes that we enjoy in Greece, written by the queen of mezedes, Eleni Psyhouli.
This cookbook is in many ways like a portrait of Greece. It has the aroma of the sun, the carefree vibe of holidays, the smile of the islands,
the wisdom and taste of tradition, the scent of ouzo, the colour of the grapevine. It is a book that will help you to cook at home –in the heart of wint...
"Γεννήθηκα με έναν φυσικό ""προσανατολισμό"" στη χορτοφαγία. Ήδη από τη βρεφική ηλικία αποστρεφόμουν την κατανάλωση κρέατος και άλλων ζωικών τροφών, με αποτέλεσμα να δέχομαι έντονες πιέσεις από το γονικό περιβάλλον που εύλογα ανησυχούσε για τη διάπλασή μου. Με την πάροδο των χρόνων η χορτοφαγική ωμοφαγία έγινε η σταθερή προσωπική μου διατροφική επιλογή....
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων με τάπας που σερβίρονται στα μπαρ και τα εστιατόρια της Ισπανίας. Τριακόσιες λαχταριστές, έγχρωμες φωτογραφίες παρουσιάζουν μοντέρνα και παραδοσιακά ανδαλουσιανά τάπας, σνακ και ορεκτικά, όπως τηγανητές γαρίδες, πικάντικα κεφτεδάκια, τορτίγια με πατάτες, κροκέτες παστού μπακαλιάρου και ψητές σαρδέλες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στην εισαγωγή περιγράφονται αναλυτικά τα αυθεντικά ισπανικά υλικά, όπως το τσορίθο, το χάμον σεράνο, το μαύρο λουκάνικο, που κάνουν τα τάπας ιδιαίτερα απολαυστικά. Δημι...