Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο βιβλίο θα βρείτε 110 σπιτικές συνταγές από τη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται το "Σταυροδρόμι των γεύσεων", τη Μακεδονία, αλλά και απ' όλη την Ελλάδα.
Συνταγές εύκολες, γρήγορες, νόστιμες, με απλά αλλά ποιοτικά υλικά που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα στην αγορά. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε πολλές κατηγορίες φαγητών για να δημιουργήσετε τόσο ένα καθημερινό πιάτο, όσο και ένα Κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Οι συνταγές που περιέχονται αποτελούν έναν συνδυασμό παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας....
Η ταλαντούχα Κρητικιά μαγείρισσα της καρδιάς μας, Εύα Παρακεντάκη, προσφέρει απλόχερα 100 Αυθεντικές Κρητικές συνταγές από τον αρχέγονο κρητικό τόπο. Η κρητική παράδοση στο μεγαλείο της. Λιτή και απλή! Με τη μόνη διαφορά ότι, η εκλεκτή πρώτη ύλη απλά αποθεώνεται! Μετουσιώνεται σε μία αμβροσία! Αυτή η κρητική πανδαισία μοιράζεται αρμονικά και έντεχνα στις 4 εποχές του χρόνου σαν 4 «γευστικοί πίνακες». Η δημιουργός τους, η Εύα μας που «ζωγραφιστό-μαγειρεύει» μοναδικά και επάξια την κάθε εποχή, γιατί η κάθε μία προσφέρει ανεπανάληπτα τις γεύσεις της. Κοντοζυγώνει η γαστρονομικ...
"Το αμπέλι. Ένα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και χυμός -όλα σημαντικά στην δημιουργία και την νοστιμιά του φαγητού, των γλυκών και του ποτού....