Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στον ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό, σύμφωνα με το λαϊκό εορτολόγιο, παρασκευάζονται και καταναλώνονται συγκεκριμένες τροφές καθ’ όλη τη διάρκεια των νηστειών του έτους. Μέσα από τη λαϊκή ευσέβεια και τα ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής διατηρούνται και διαφυλάσσονται βιωματικά τα υψηλά νοήματα της θεολογίας γεγονός που μαρτυρεί ότι ο λαός όχι απλά εμπέδωσε τα εκκλησιαστικά γεγονότα και την αξίας τους ,αλλά τα βίωσε και τα εναπόθεσε στη συλλογική του μνήμη αξιώνοντάς τα ως δυναμικό στοιχείο του πολιτισμού μας.
Οι εκδόσεις Μύρτος και η συγγραφέας Σάρα Φαφούτη σας παρου...
"Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, μακριά από τη ""θαλπωρή"" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το ερώτημα ""και τώρα τι τρώμε?"", σκέψου μια τρελή ιδέα, πέρα από τα φαστ φουντ και τα σουβλατζίδικα: να μαγειρέψεις μόνος σου!...