Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δημιουργήθηκε με πολύ κέφι και χαρά,
με άπειρα ταξίδια σε ολόκληρη την Ελλάδα και ατέλειωτες ώρες στην εξοχή.
Σκοπός αυτού του έργου ήταν να καταγραφεί και να διασωθεί μια γνώση και μια κληρονομιά χιλιάδων χρόνων, που φέρνει σε επαφή
τον άνθρωπο με τη γη και τα δώρα της.
76 είδη χόρτων με τις κοινές και τις λατινικές ονομασίες τους,
167 συνταγές παραδοσιακές και δημιουργικές, 150 υπέροχες φωτογραφίες
Σίγουρα οι συνταγές του βιβλίου δεν απευθύνονται μόνο σε χορτοφάγους.
Καθώς οι υπερβολές ή οι ακρότητες δεν συνάδουν με την ισορρο...
"Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε συχνά-πυκνά, ""Ο τάδε αρχιμάγειρας, ο δείνα με τις εκπληκτικές δημιουργίες του εντυπωσίασε και κέρδισε άξια το βραβείο ""χρυσός μαϊντανός!"" και δικαιολόγησε τις πολύ υψηλές αμοιβές του"". Εμείς, κύριοι, ποιο βραβείο δώσαμε στις μητέρες μας, στις γιαγιάδες ή στις συζύγους μας που για δυο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, τόσα χρόνια μάς προσφέρουν απλόχερα και με όσο μεράκι μπορούν (πόσο μεράκι να αφήσει η ρουτίνα και το ""πρέπει"") σε καθημερινή βάση?...
Savour the Sun on your Plate!
What characterises Greek cuisine more than anything is the joy of sharing delicious food. My Greek Meze is a collection of the tastiest and best
known meze recipes that we enjoy in Greece, written by the queen of mezedes, Eleni Psyhouli.
This cookbook is in many ways like a portrait of Greece. It has the aroma of the sun, the carefree vibe of holidays, the smile of the islands,
the wisdom and taste of tradition, the scent of ouzo, the colour of the grapevine. It is a book that will help you to cook at home –in the heart of wint...
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων με τάπας που σερβίρονται στα μπαρ και τα εστιατόρια της Ισπανίας. Τριακόσιες λαχταριστές, έγχρωμες φωτογραφίες παρουσιάζουν μοντέρνα και παραδοσιακά ανδαλουσιανά τάπας, σνακ και ορεκτικά, όπως τηγανητές γαρίδες, πικάντικα κεφτεδάκια, τορτίγια με πατάτες, κροκέτες παστού μπακαλιάρου και ψητές σαρδέλες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στην εισαγωγή περιγράφονται αναλυτικά τα αυθεντικά ισπανικά υλικά, όπως το τσορίθο, το χάμον σεράνο, το μαύρο λουκάνικο, που κάνουν τα τάπας ιδιαίτερα απολαυστικά. Δημι...