Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
"Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε συχνά-πυκνά, ""Ο τάδε αρχιμάγειρας, ο δείνα με τις εκπληκτικές δημιουργίες του εντυπωσίασε και κέρδισε άξια το βραβείο ""χρυσός μαϊντανός!"" και δικαιολόγησε τις πολύ υψηλές αμοιβές του"". Εμείς, κύριοι, ποιο βραβείο δώσαμε στις μητέρες μας, στις γιαγιάδες ή στις συζύγους μας που για δυο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, τόσα χρόνια μάς προσφέρουν απλόχερα και με όσο μεράκι μπορούν (πόσο μεράκι να αφήσει η ρουτίνα και το ""πρέπει"") σε καθημερινή βάση?...
"Το αμπέλι. Ένα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και χυμός -όλα σημαντικά στην δημιουργία και την νοστιμιά του φαγητού, των γλυκών και του ποτού....