Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
"Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του ""Top Chef"". Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων. Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα....
"Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε συχνά-πυκνά, ""Ο τάδε αρχιμάγειρας, ο δείνα με τις εκπληκτικές δημιουργίες του εντυπωσίασε και κέρδισε άξια το βραβείο ""χρυσός μαϊντανός!"" και δικαιολόγησε τις πολύ υψηλές αμοιβές του"". Εμείς, κύριοι, ποιο βραβείο δώσαμε στις μητέρες μας, στις γιαγιάδες ή στις συζύγους μας που για δυο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, τόσα χρόνια μάς προσφέρουν απλόχερα και με όσο μεράκι μπορούν (πόσο μεράκι να αφήσει η ρουτίνα και το ""πρέπει"") σε καθημερινή βάση?...
"Γεννήθηκα με έναν φυσικό ""προσανατολισμό"" στη χορτοφαγία. Ήδη από τη βρεφική ηλικία αποστρεφόμουν την κατανάλωση κρέατος και άλλων ζωικών τροφών, με αποτέλεσμα να δέχομαι έντονες πιέσεις από το γονικό περιβάλλον που εύλογα ανησυχούσε για τη διάπλασή μου. Με την πάροδο των χρόνων η χορτοφαγική ωμοφαγία έγινε η σταθερή προσωπική μου διατροφική επιλογή....