Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό, μοιράζεται μαζί σας τις καλύτερες και πιο πετυχημένες συνταγές της. Μέσα από αυτό το βιβλίο, θα την ακολουθήσετε σε όλα της τα ταξίδια: στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Κυρτώνη, σε επαγγελματικές κουζίνες, σε τηλεοπτικά πλατό, σε ατελείωτα οικογενειακά τραπέζια. Η γευστική μνήμη μεταμορφώνει κάθε πιάτο, χαρίζοντας στα φαγητά βαθιά νοστιμιά.
Κάθε φαγητό έχει τη δική του ιστορία, κάθε πιάτο έχει το δικό του αποτύπωμα. Αλλά όλες οι συνταγές έχουν ένα κοινό συστατικό: ένα αρχέγονο υλικό για το οποί...
Το air fryer είναι το απόλυτο γκάτζετ της κουζίνας για να φτιάχνετε φαγητό γρήγορα και εύκολα, ενώ ως μέθοδος μαγειρέματος με χαμηλή περιεκτικότητα σε λάδι, είναι ιδανική αν προσέχετε τις θερμίδες σας. O Νέιθαν Άνθονι, δημιουργός του επιτυχημένου blog Bored of Lunch, με 2 εκατομμύρια followers στα social media, έχει ετοιμάσει 80 συνταγές για όσους θέλουν νόστιμο υγιεινό φαγητό που δεν χρειάζεται ώρες για να μαγειρευτεί.
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε συνταγές για κάθε μέρα και κάθε περίσταση: ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας κάποια από τα αγαπημένα σας φαγητά που παραγγέλνετε α...
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Madame Ginger απευθύνεται σε όλους και αφορά κάθε διατροφική προτίμηση. Όλοι εμείς, με τις επιλογές, τις ιδιαιτερότητες, τις παραξενιές ή τη διατροφή που απαιτεί το σώμα μας, έχουμε περισσότερα κοινά απ’όσα πιστεύουμε. Λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, σπόροι, δημητριακά, γαλακτοκομικά (ζωικά ή φυτικά) και πολλές άλλες τροφές μπορούν να μαγειρευτούν σε υπέροχες αλμυρές και γλυκές συνταγές και να αγαπηθούν πραγματικά από όλους.
Τις συνταγές αυτού του βιβλίου θα τις μαγειρέψεις εσύ που αποφεύγεις το κρέας αλλά και εσύ που είσαι...
Κάθε χώρα έχει τη δική της αίσθηση γεύσης και το δικό της τρόπο μαγειρικής. Η ιστορική γευστική αναδρομή αποδεικνύει ότι όλα ανεξαιρέτως τα μαγειρικά παρασκευάσματα των διαφόρων εθνών, φέρουν την σφραγίδα της ελληνικής μαγειρικής τέχνης. Το βιβλίο αυτό αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη και πηγή έμπνευσης της σύγχρονης νοικοκυράς. Σε αυτή την έκδοση θα βρείτε όχι μόνο εκατοντάδες γευστικές συνταγές, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις για απολαυστικά εντυπωσιακά μενού, μια πανδαισία φαγητών, λαχταριστές ιδέες για γλυκά, με οδηγίες βήμα-βήμα για να τα μαγειρέψετε εύκολα, σωστά και να ...
"Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, μακριά από τη ""θαλπωρή"" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το ερώτημα ""και τώρα τι τρώμε?"", σκέψου μια τρελή ιδέα, πέρα από τα φαστ φουντ και τα σουβλατζίδικα: να μαγειρέψεις μόνος σου!...