Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο hartorama.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Βιβλία με συνταγές που καλύπτουν κάθε γεύση και κουζίνα, από την ελληνική μέχρι την διεθνή, για τους επαγγελματίες σεφ, τους λάτρεις της μαγειρικής έως και βιβλία μαγειρικής για παιδιά. Δείτε, επίσης, βιβλία για ποτά και ροφήματα, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ και να απολαύσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς και βιβλία για υγιεινή διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα για την ευεξία σας. Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής με την συλλογή μας και δώστε ζωή στις αγαπημένες σας συνταγές.
"Τα ""Ημερολόγια κουζίνας"" του Μιχάλη Μιχαήλ είναι ένα εξαίσιο, ιδεώδες σύμπαν που το κατακλύζουν μόνο θερμά συναισθήματα, χαμόγελα, ευγένεια, απλότητα. Είναι ανεπιτήδευτα λόγια για την αγάπη του καλού φαγητού, του τραπεζιού, των φίλων. Περιέχει και συνταγές, ιδέες και τεχνικές που ομορφαίνουν και κεντρίζουν τη γεύση και τη ζωή μας, αλλά περισσότερο απ' όλα μεταδίδουν τη θαλπωρή και τα αρώματα που χωρίς αυτά, όσο γκουρμέ κι αν είσαι, οι αισθήσεις σου θα μείνουν λειψές."...
"[...] Τέλος, ένα κρασί κρίνεται από τη γεύση του. Και σ' αυτή την περίπτωση, η ποικιλία του σταφυλιού που χρησιμοποιήθηκε για να παραχθεί το κρασί, ο τρόπος που καλλιεργήθηκε και η διαδικασία που ακολουθήθηκε, προβάλλουν ανάγλυφα. Ένα κρασί με έντονη στυφή αίσθηση έχει πολλές πιθανότητες να προέρχεται από τα αμπέλια της Νάουσας. Ένα κρασί μαλακό στο στόμα μάλλον έλκει την καταγωγή από κάποια άλλη περιοχή, πιθανώς τη Νεμέα ή ίσως και την Κρήτη. Οι δυνατότητες, οι συνδυασμοί καιτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούνται στη διάρκεια μιας γευστικής δοκιμής είναι πλούσια και ανεξάντλητ...