Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο hartorama.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Βιβλία με συνταγές που καλύπτουν κάθε γεύση και κουζίνα, από την ελληνική μέχρι την διεθνή, για τους επαγγελματίες σεφ, τους λάτρεις της μαγειρικής έως και βιβλία μαγειρικής για παιδιά. Δείτε, επίσης, βιβλία για ποτά και ροφήματα, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ και να απολαύσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς και βιβλία για υγιεινή διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα για την ευεξία σας. Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής με την συλλογή μας και δώστε ζωή στις αγαπημένες σας συνταγές.
"Αντλώντας υλικό από τα τετράδια της μητέρας, της γιαγιάς και άλλων γυναικών της οικογένειάς της, όλες τους περίφημες μαγείρισσες από τη Μικρασία, η Ελίκα Παυλίδου διασώζει μνήμες και γεύσεις. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται περισσότερες από 200 παραδοσιακές συνταγές, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό....
"Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα απλό βιβλίο συνταγών καθώς διαθέτει μπόλικη από τη μαγεία των πριγκιπισσών! Από τη Λευκή σοκολάτα της Χιονάτης ως τις Αλμυρές πλεξούδες της Ραπουνζέλ, στις σελίδες του υπάρχουν ένα σωρό λαχταριστές και υγιεινές συνταγές. Χάρη στις απλές οδηγίες, τις υπέροχες φωτογραφίες και τις έξυπνες συμβουλές, οι μικροί και οι μεγάλοι αναγνώστες δε θα δυσκολευτούν καθόλου να φτιάξουν λιχουδιές για όλες τις ώρες της μέρας που θα ξετρελάνουν όποιον τις δοκιμάσει!...
"Το λεύκωμα ""Γλυκά του κουταλιού... και όχι μόνο"" περιέχει συνταγές για κάθε είδους γλυκό: για γλυκά του κουταλιού, γλυκά ψυγείου, γλυκά με σιρόπι, μαρμελάδες, κουλουράκια, χαλβάδες, κέικ, αλλά και για πίτες γλυκές και για τάρτες αλμυρές. Σπιτικά γλυκά, παραδοσιακές γεύσεις αλλά και καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική......
"Η ""Μαγείρισσα πρώτων βοηθειών για εργαζόµενες γυναίκες"" γράφτηκε με βάση τις προσωπικές εμπειρίες και ανάγκες της Μυρσίνης Λαμπράκη ως σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, που, αν και δραστηριοποιείται στο χώρο του φαγητού, διαθέτει ελάχιστο χρόνο....
Το βιβλίο αυτό είναι ένα όμορφο εργαλείο για την καθημερινή μας κουζίνα, που θα κάνει το χαμόγελο να λάμπει στα πρόσωπά μας. Παρέκαμψα, όσο ήταν δυνατόν, οτιδήποτε θεώρησα περιττό να υπάρχει σε ένα βιβλίο μαγειρικής, όπως δυσεύρετα υλικά, μαγειρικές τεχνικές που απαιτούν πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό, περίπλοκες μεθόδους παρασκευής, γενικότητες και φλυαρίες περί της φιλολογίας της κουζίνας. Για μένα το ζητούμενο ήταν να διαλέξω μερικά από τα καθημερινά κι αγαπημένα μου πιάτα, να μιλήσω για τα υλικά τους και να εξηγήσω τις μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζεις για να τα π...
Γεια σου!
Είμαι ο Πάρης και λατρεύω τη μαγειρική! Μου αρέσει να τρυπώνω στην κουζίνα και να δημιουργώ νόστιμα φαγητά και σνακ. Βέβαια, δεν τα κάνω όλα μόνος μου, είναι πάντα κοντά μου ένας μεγάλος, ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς, η δασκάλα…, που μου δείχνουν πώς να τρέφομαι υγιεινά και να μαγειρεύω με ασφάλεια.
Tις συνταγές δεν τις ξέρω απέξω: συμβουλεύομαι το αγαπημένο μου βιβλίο συνταγών! Σαν κι αυτό που κρατάς στα χέρια σου. Εμπρός, λοιπόν, τι περιμένεις; Συγκέντρωσε τα υλικά και καλές δημιουργίες!...
Η πρωτοποριακή έκδοση του βιβλίου «Μεσογειακές γεύσεις χωρίς γάλα, αυγό, σιτηρά (γλουτένη) και ξηρούς καρπούς» αποτελεί σημείο-σταθμό τόσο για αλλεργικούς, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας ως εργαλείο για την καθοδήγηση ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Παράλληλα όμως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για άτομα υγιή, για όσους δεν καταναλώνουν κατ’ επιλογήν τα συγκεκριμένα τρόφιμα (π.χ. χορτοφάγους) ή και για όσους πάσχουν από σύγχρονες χρόνιες παθήσεις, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιαγγειακά νοσήματα, νευρομυϊκά προβλήματα κ.λπ., με προκλητικά νόστιμες συντ...
Έγραψα αυτό το βιβλίο πριν από τρία χρόνια. Όταν το ολοκλήρωσα αναρωτιόμουν αν η έκδοσή του θα βοηθούσε κατ’ αρχάς τους
μελλοντικούς σπουδαστές της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών
Διαταραχών να κατανοήσουν τη φύση των διατροφικών διαταραχών και, κατά δεύτερον, αν θα προέτρεπε άτομα με διατροφικές διαταραχές να αναζητήσουν βοήθεια από τους ειδικούς ώστε να θεραπευτούν.
Ο σκοπός αυτός αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης.
Οι αναστολές μου εξανεμίστηκαν όταν συνειδητοποίησα πως εδώ και καιρό έχω θεραπευτε...