Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο hartorama.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Βιβλία με συνταγές που καλύπτουν κάθε γεύση και κουζίνα, από την ελληνική μέχρι την διεθνή, για τους επαγγελματίες σεφ, τους λάτρεις της μαγειρικής έως και βιβλία μαγειρικής για παιδιά. Δείτε, επίσης, βιβλία για ποτά και ροφήματα, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ και να απολαύσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς και βιβλία για υγιεινή διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα για την ευεξία σας. Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής με την συλλογή μας και δώστε ζωή στις αγαπημένες σας συνταγές.
Ο?λα αυτα? που ε?ζησα, αυτα? που διαπι?στωσα µε τα ταξι?δια µου στην Ασία, µε την ε?ρευνα, το δια?βασµα και κυρι?ως δοκιµα?ζοντας επιτο?που τα πιο σπουδαι?α πια?τα κα?θε το?που στην αυθεντικη? τους εκδοχη?, καταγρα?φηκαν για να διανθι?σουν το βιβλι?ο που κρατα?τε στα χε?ρια σας. Και µπορει? ως επαγγελµατι?ας της γευ?σης να µην ε?χω ο?ρια και να µου αρε?σουν και οι πιο περι?πλοκες γευστικε?ς εκφα?νσεις, ει?µαι σε θε?ση ο?µως να ξεχωρι?σω αυτα? τα πια?τα που μπορου?ν να κλε?ψουν τις εντυπω?σεις σε ε?ναν δυτικο? ουρανι?σκο. Τω?ρα αισθα?νοµαι ε?τοιµος να µοιραστω? µαζι? σας ο?λ...
Σε αυτό το βιβλίο θέλω να µοιραστώ µαζί σας τις µαγειρικές µου µνήµες. Tα αγαπηµένα µου πιάτα, συνταγές που ανακάλυψα µέσα από την έρευνα και τα ταξίδια µου σε όλο τον κόσµο, γεύσεις που µε µεγάλωσαν.
Με τα διαµαντάκια από την ελληνική κουζίνα, µε πρωτότυπες συνταγές για να µην είναι βαρετά τα λαχανικά, το ρύζι και τα όσπρια, µε ιδιαίτερες συνταγές για το κρέας στο κυριακάτικο τραπέζι, για ζύµες, σαλάτες και πιάτα της παρέας, αλλά και µε τις πιο αγαπηµένες λιχουδιές του street food παγκοσµίως, αυτό το βιβλίο θα σας εµπνεύσει, θα σας καθοδηγήσει, και, πάνω από όλα, θα σας τ...
"[...] Το βιβλίο αυτό δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο βασικές γνώσεις για τις φυσικές τροφές και το σημαντικό ρόλο που παίζουν, τόσο στη διατήρηση όσο και στην αποκατάσταση της υγείας. [...]...
"Σήμερα που η διαφθορά και η κερδοσκοπία απειλούν να διαβρώσουν τα πάντα με αποτέλεσμα η ποιότητα της ζωής μας να υποβαθμίζεται διαρκώς και η ανθρώπινη ζωή να υπολογίζεται ως φθίνουσα αξία, η επανέκδοση του βιβλίου του Κώστα Μπαζαίου ""Αν ξέραμε τι τρώμε..."" είναι ανάγκη επιτακτική....
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βασισμένο στη θεωρία της «κβαντικής» θεραπείας!
Σύμφωνα με τη θεωρία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου στην Ψυχοσωματική Ιατρική Deepack Chopra το σώμα διέπεται από ένα σύστημα διάνοιας ριζωμένο στην κβαντική πραγματικότητα.
Πώς, όμως, σχετίζεται αυτή η θεωρία με θεραπευτικές μεθόδους ή και τη διατροφή;
Στο βιβλίο αυτό οι συγγραφείς βασισμένοι στην «κβαντική» θεωρία και αντλώντας παραδείγματα από τη φύση καταθέτουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ενώ προτείνουν ένα ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής. Επιπ...
Η νέα ήπια μέθοδος με βάση τη διατροφική κλίμακα
Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να στερηθείτε τίποτα!
Ο Δρ Πιέρ Ντουκάν δημιούργησε μια νέα, ήπια εκδοχή της διάσημης δίαιτάς του, η οποία –ενώ είναι εξίσου αποτελεσματική με την πρώτη, δραστική μέθοδο– απευθύνεται σε όσους προτιμούν να αδυνατίσουν με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς να απαρνηθούν ένα ποτήρι κρασί ή λίγη σοκολάτα.
Με τη νέα ήπια μέθοδο–ή «δεύτερο μέτωπο», όπως το αποκαλεί ο Δρ Ντουκάν– αρκεί να ακολουθήσετε τα «7 σκαλοπάτια» της διατροφικής κλίμακας κάθε εβδομάδα, από τη Δευτέρα έως την Κυριακή, μέχρι να φτάσετε...
Το βιβλίο Γεύσεις Ελλάδας Συνταγές και Αναμνήσεις, θα μπορούσε να λέγεται και Από Αγάπη για την Ελλάδα, καθώς έγινε ένα πρόγραμμα το οποίο ένωσε γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό, με την Ελλάδα.Αντιπροσωπεύει μία συλλογική προσπάθεια μεταξύ της Πριγκίπισσας Τατιάνας, η οποία ζει μόνιμα στην Αθήνα από το 2013, της Diana Farr Louis, μίας Νεοϋορκέζας η οποία πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 1963, και της ΜΚΟ Μπορούμε, η οποία εδρεύει στην Αθήνα....