Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Στο hartorama.gr διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Βιβλία με συνταγές που καλύπτουν κάθε γεύση και κουζίνα, από την ελληνική μέχρι την διεθνή, για τους επαγγελματίες σεφ, τους λάτρεις της μαγειρικής έως και βιβλία μαγειρικής για παιδιά. Δείτε, επίσης, βιβλία για ποτά και ροφήματα, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ και να απολαύσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς και βιβλία για υγιεινή διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα για την ευεξία σας. Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής με την συλλογή μας και δώστε ζωή στις αγαπημένες σας συνταγές.
Ο?λα αυτα? που ε?ζησα, αυτα? που διαπι?στωσα µε τα ταξι?δια µου στην Ασία, µε την ε?ρευνα, το δια?βασµα και κυρι?ως δοκιµα?ζοντας επιτο?που τα πιο σπουδαι?α πια?τα κα?θε το?που στην αυθεντικη? τους εκδοχη?, καταγρα?φηκαν για να διανθι?σουν το βιβλι?ο που κρατα?τε στα χε?ρια σας. Και µπορει? ως επαγγελµατι?ας της γευ?σης να µην ε?χω ο?ρια και να µου αρε?σουν και οι πιο περι?πλοκες γευστικε?ς εκφα?νσεις, ει?µαι σε θε?ση ο?µως να ξεχωρι?σω αυτα? τα πια?τα που μπορου?ν να κλε?ψουν τις εντυπω?σεις σε ε?ναν δυτικο? ουρανι?σκο. Τω?ρα αισθα?νοµαι ε?τοιµος να µοιραστω? µαζι? σας ο?λ...
"""Χρόνια ολόκληρα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το ταξίδι στη Μαδαγασκάρη. Τόσο μαγική ήταν αυτή η επμπειρία που δε θα μπορούσα να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Σαν ατμός που έψαχνε αδιέξοδο, έγινε η γενεσιουργός ιδέα γι'αυτό το βιβλίο, το οποίο θεωρώ το πιο προσωπικό από όλα όσα έχω γράψει μέχρι σήμερα"". 68 συνταγές περιλαμβάνει το βιβλίο. Σε καθεμία από αυτές πρωταγωνιστεί η Μαδαγασκάρη και τα τόσο πολύτιμα αγαθά που μας χαρίζει η εύφορη γη της..."...
"Angry Birds Αυγομαγειρέματα: οι πιο αγαπημένες συνταγές των γουρουνιών είναι εδώ... Τι περιμένεις? Σπάσε τα αυγά και πιάσε τις κουτάλες! Φόρεσε την άσπρη σκούφια του σεφ, ακολούθησε αυτές τις απλές συνταγές κι ετοίμασε τα πιο νόστιμα αυγομαγειρέματα που έγιναν ποτέ!...
Ξεκίνησε ως ανθολόγιο κειμένων για το σουβλάκι από την ελληνική και παγκόσμια βιβλιογραφία, μια συλλογή με αποσπάσματα από άρθρα και βιβλία που ήταν απελπιστικά λίγα. Μετά εξελίχθηκε σε μια έρευνα για το σουβλάκι του ελλαδικού χώρου από την εποχή του Ομήρου, κι ακόμα πιο παλιά, μέχρι τις σημερινές μπασταρδεμένες εκδοχές του (που ΔΕΝ είναι σουβλάκια). Στη συνέχεια ερευνήσαμε εξαντλητικά το σουβλάκι της Αθήνας και κάναμε άπειρες συνεντεύξεις, μαζέψαμε μαρτυρίες και ιστορίες σουβλατζήδων και αρχίσαμε να συνθέτουμε ένα στόρι απίστευτο που ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμ...
Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύση θα τη βάλετε εσείς.
Θα σας δεί...
Αλεύρι, προζύμι, νερό. Από αυτά τα ταπεινά υλικά φτιάχνεται ένα θεϊκό σχεδόν φαγητό. Στο βιβλίο αυτό ο Γκαμπριέλε Μπόντσι, ο επονομαζόμενος Μιχαήλ Άγγελος της ζύμης, μοιράζεται μαζί μας βήμα βήμα όλη του την εμπειρία και τη γνώση –και κυρίως το πάθος του– γι’ αυτό το ταπεινό κάποτε φαγητό, που λατρεύουμε δικαίως όλοι. Από το 2003, όταν ο Γκαμπριέλε άνοιξε το μαγαζί του στη Ρώμη, η ιστορία της πίτσας πέρασε σε μια νέα εποχή.
Η επανάστασή του πηγάζει από τη σχεδόν μανιακή προσήλωση με την οποία επιλέγει τις πρώτες ύλες, από τη συνεχή και καθημερινή του τριβή με τις ζύμες κ...