Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
«Είναι γεγονός ότι τα κλινικά σημεία των διαταραχών που επηρεάζουν τον νωτιαίο μυελό και τις νευρικές ρίζες δεν παρουσιάζονται με απλό και σαφή τρόπο στα διάφορα εγχειρίδια. Στην Ορθοπεδική Νευρολογία, όμως, η απλότητα του κειμένου συνδυάζεται με σαφή και κατανοητά σχήματα, δίνοντας στον αναγνώστη με ευκρίνεια και παραστατικότητα τις σχέσεις των διαταραχών που επηρεάζουν τον νωτιαίο μυελό και τις νευρικές ρίζες με τα αντίστοιχα κλινικά σημεία.
Ο συγγραφέας διαπραγματεύεται αναλυτικά ένα ευρύ φάσμα διαταραχών, που περιλαμβάνει τις κήλες των μεσοσπονδύλιων δίσκων, τις κακ...
"Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το τρόφιμο από διαφορετικές πλευρές. Η Διατροφή ασχολείται με το τρόφιμο βλέποντάς το ως πηγή θρεπτικών υλών, ενώ η Χημεία Τροφίμων βλέπει το τρόφιμο ως ένα σύνολο μορίων που το καθένα έχει διαφορετική δομή και ιδιότητες. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού επιχειρείται το δημιουργικό συνταίριασμα των δύο αυτών επιστημών, που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα το τόσο πολύπλοκο και γι' αυτό επιστημονικά προκλητικό και πανέμορφο (βιο-)σύστημα που λέγεται τρόφιμο....