Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Περιέχει: Μέρος Α1, Σταθμοί στην εξέλιξη της γεωμετρίας, Σύστημα monge, Αξονομετρική προβολή, Μέρος Α2, Πρόλογος προοπτικής, Η
"οπτική" του Ευκλείδη, Η "σκηνογραφία" ως κλάδος της οπτικής, Η προοπτική μετά τον Ευκλείδη, Προοπτικές αναμορφώσεις,
Καμπυλόγραμμη προοπτική, Η γεωμετρική νοηματοδότηση της αρχιτεκτονικής, Προοπτική, Η προοπτική ως κεντρική προβολή
- προοπτικό σε κατακόρυφο πινάκα, Οπτικές ψευδαισθήσεις και οπτικές τεχνικές, Προοπτικές αναμορφώσεις, Ανακατασκευή
από προοπτικό, Ένταξη προοπτικού σε φωτογραφία, Προοπτική εικόνα σε πλάγιο πινάκα, Προοπτική ε...
"Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το τρόφιμο από διαφορετικές πλευρές. Η Διατροφή ασχολείται με το τρόφιμο βλέποντάς το ως πηγή θρεπτικών υλών, ενώ η Χημεία Τροφίμων βλέπει το τρόφιμο ως ένα σύνολο μορίων που το καθένα έχει διαφορετική δομή και ιδιότητες. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού επιχειρείται το δημιουργικό συνταίριασμα των δύο αυτών επιστημών, που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα το τόσο πολύπλοκο και γι' αυτό επιστημονικά προκλητικό και πανέμορφο (βιο-)σύστημα που λέγεται τρόφιμο....