Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Απ’ ό,τι φαίνεται, η τροφή δεν είναι μόνο κάτι που καταναλώνουμε, αλλά επίσης καθορίζει και την ταυτότητά μας και μας ενώνει με το σώμα μας, την κοινωνία στην οποία ζούμε και, κατ’ επέκταση, με όλο τον κόσμο.
Η τροφή έγινε εμπορεύσιμο αγαθό στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές συναλλαγές και το άτομο έχασε τον έλεγχο της παραγωγής και της διαθεσιμότητάς της.
Ο άνθρωπος πλέον δεν τρώει για να ζήσει, αλλά ζει τρώγοντας για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τις βιολογικές ανάγκες του σώματος.
Τα επίπεδα υγείας εξαρτώνται από τα επίπεδα της κυτταρικής λειτουργίας και από τη...
Η αντιμετώπιση της αυξημένης τριχοφυΐας είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αιώνες θεραπευτές και θεραπευόμενους, ανεξάρτητα από
το φύλο, το κοινωνικό υπόβαθρο ή το γεωγραφικό προσδιορισμό. Καθώς στις ημέρες μας το ζητούμενο στην αποτρίχωση είναι κυρίως
η μακροχρόνια ή και μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, το ενδιαφέρον αναπόφευκτα στρέφεται στις μεθόδους
αποτρίχωσης που χαρακτηρίζονται από μονιμότητα στο αποτέλεσμα τους και από ασφάλεια στην εφαρμογή τους. Κύριος σκοπός του
παρόντος βιβλίου είναι να αναλυθούν εκτενώς αυτές οι αποτριχωτικές μέθοδοι και...
"Η οστεοπόρωση και τα αρθριτικά έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας στις σύγχρονες κοινωνίες. Σχεδόν ένα στα τέσσερα άτομα, ειδικά γυναίκες, θα υποφέρουν από αυτά κάποια στιγμή στη ζωή τους. Θεωρούνται ""εκφυλιστικές παθήσεις"" αγνώστου συνήθως αιτιολογίας και μη αναστρέψιμες. Θεωρούνται δηλαδή αναπόφευκτες λόγω της φυσιολογικής φθοράς του σώματος με την πάροδο του χρόνου. Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Αυτές οι παθολογικές καταστάσεις ""θερίζουν"" κυριολεκτικά τις σύγχρονες, τεχνολογικά ανεπτυγμένες και πιο ευημερούσες κοινωνίες, ενώ είναι συνήθως άγνωστες σε ""πρωτόγονες"...
"Γιατί βλέπουμε μόνο το ασβέστιο όταν κοιτάζουμε ένα ποτήρι γάλα? Γιατί στη σαρδέλα βλέπουμε μόνο το Ωμέγα 3, και στα φρούτα τις αντιοξειδωτικές ουσίες τους?...