Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Εξελιχτείτε σε ειδικό της μπίρας και ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε την κάθε γουλιά.
Ξεκλειδώστε μια πολυεπίπεδη αισθητηριακή εμπειρία και οδηγηθείτε προς την εξειδίκευση με αυτόν τον πλήρη οδηγό, από τον βραβευμένο συγγραφέα, ειδικό στην μπίρα, Mark Dredge.
Περιηγηθείτε σε έναν ολοκαίνουριο κόσμο, καθώς εκπαιδεύετε τον ουρανίσκο σας, και μάθετε να αναγνωρίζετε το άρωμα, τη γεύση, την υφή και το φινίρισμα κάθε μπίρας.
Γεμάτο με πρακτικές συμβουλές για σερβίρισμα και αποθήκευση, συνδυασμούς τροφών και μπίρας, καθώς και καθοδηγούμενες γευσιγνωσίες περισσότερω...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Λατρεύετε τον καφέ; Το βιβλίο ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε και να απολαύσετε μια τέλεια κούπα καφέ! Μέσα στις σελίδες του, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και σκίτσα, θα βρείτε περισσότερες από 100 συνταγές από όλο τον κόσμο που θα σας ενθουσιάσουν, μεταξύ των οποίων frappe mocha, flat white κι ένα σωρό άλλες, καθώς και έναν οδηγό για τα πιο σημαντικά είδη καφέ παγκοσμίως, από τους κόκκους Arabica και Robusta μέχρι Typica και Bourbon. Θα μάθετε ακόμη λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να επιλέγετε και να αποθηκεύετε...
Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών....
Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε το ουίσκι είναι να το γευτείτε. Αυτό το πραγματικά πρωτοποριακό εγχειρίδιο θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το προσωπικό σας γούστο στο ουίσκι, παρουσιάζοντας έναν συναρπαστικό κόσμο από φίνα αποστάγματα που μπορείτε να απολαύσετε....
"[...] Τέλος, ένα κρασί κρίνεται από τη γεύση του. Και σ' αυτή την περίπτωση, η ποικιλία του σταφυλιού που χρησιμοποιήθηκε για να παραχθεί το κρασί, ο τρόπος που καλλιεργήθηκε και η διαδικασία που ακολουθήθηκε, προβάλλουν ανάγλυφα. Ένα κρασί με έντονη στυφή αίσθηση έχει πολλές πιθανότητες να προέρχεται από τα αμπέλια της Νάουσας. Ένα κρασί μαλακό στο στόμα μάλλον έλκει την καταγωγή από κάποια άλλη περιοχή, πιθανώς τη Νεμέα ή ίσως και την Κρήτη. Οι δυνατότητες, οι συνδυασμοί καιτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούνται στη διάρκεια μιας γευστικής δοκιμής είναι πλούσια και ανεξάντλητ...