Προφίλ

ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ

Προφίλ
Το νέο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα hartorama.gr σας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα ειδών χαρτοπωλείου σε προνομιακές τιμές.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε γραφική ύλη, αναλώσιμα, είδη οργάνωσης γραφείου, βιβλία, σχολικά καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση μας!

Η εταιρεία ξεκίνησε τον Μάιο του 1988 με εξειδικευμένα προϊόντα ειδών χαρτοπωλείου. Ήταν μια προσωπική προσπάθεια και όραμα του ιδιοκτήτη της Γιαλαμά Ιωάννη με πολύ μικρό κεφάλαιο. Σε πολύ λίγο χρόνο ανέπτυξε δίκτυο διανομής χονδρικής πώλησης (χαρτοπωλεία) σε όλη την Ελλάδα. 
Το 1992 ξεκίνησε δραστηριότητα στο χώρο της λιανικής πώλησης με ένα μικρό κατάστημα.
Το 1996 ερμηνεύοντας τις νέες συνθήκες ανταγωνισμού αλλά και ενσωματώνοντας ιδιαίτερες φιλοδοξίες δημιούργησε το πρώτο κατάστημα της σημερινής αλυσίδας.
Σήμερα η επιχείρηση διατηρώντας τη πρώτη δραστηριότητα στο χώρο της χονδρικής έχει επεκταθεί και σε 6 καταστήματα λιανικής.

1. Κατάστημα στην Νίκαια,  Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ιερολοχιτών 62, εμβαδού 310 τμ.

2. Κατάστημα στην Νίκαια-Κορυδαλλού, Ανακρέοντος 5-7, εμβαδού 380 τμ.

3. Κατάστημα στο Περιστέρι, Πελασγίας 25, εμβαδού 630 τμ.

4. Κατάστημα στις Αχαρνές, Πάρνηθος 108 και Αριστοτέλους 168, εμβαδού 500 τμ.

5. Κατάστημα στον Ασπρόπυργο, Δημοκρατίας 9, εμβαδού 310 τμ στην κεντρική πλατεία, απέναντι από το Δημαρχείο το οποίο ήρθε για να δώσει νέα δυναμική στην επιχείρηση σε μια αναπτυσσόμενη αγορά επιχειρήσεων και να καλύψει τις ανάγκες μιας υποβαθμισμένης περιοχής.

6. Νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στο Γαλάτσι, Αγίας Γλυκερίας 16, εμβαδού 1000 τμ.

Το νέο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι φιλικό, ανανεωμένο και απόλυτα ασφαλές σε συνεργασία με την Eurobank.

Τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του Β2Β αξιοποιώντας το καλό δίκτυο διανομής, τις τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση. Το μεγάλο φάσμα των προϊόντων οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη στα αναλώσιμα οδήγησαν την επιχείρηση στην αγορά των Η/Υ και της ψηφιακής τεχνολογίας. Παράλληλα λειτουργεί τεχνικό τμήμα εξυπηρέτησης, για εγκαταστάσεις δικτύων και Η/Υ, εναρμονισμένο με την φιλοσοφία της επιχείρησης και με βασικό πελατολόγιο στον χώρο των επιχειρήσεων που υποστηρίζεται από συμβόλαια συντήρησης.

Το 2008 δημιουργήθηκε το νέο τμήμα γραφιστικής –δημιουργικό για να υποστηρίξει τις νέες ανάγκες της επιχείρησης στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και του έντυπου διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού. Στα επόμενα βήματα προτεραιότητα έχει η ολοκλήρωση της οργάνωσης, η ανάπτυξη σημείων λιανικής πώλησης και μεταφορά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Η πορεία της επιχείρησης έχει στηριχθεί στο καλό έμψυχο δυναμικό που αποτελείται από 50 άτομα, εκ των οποίων πολλά έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη της εταιρείας από τα πρώτα βήματα.

Το 2013 η επιχείρηση μετετράπη σε ΑΕ από προσωπική.

To 2014 η κεντρική αποθήκη της επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αχαρνών ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εταιρείας.