Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Για την 3η έκδοση μεγάλο μέρος του βιβλίου έχει ξαναγραφτεί και έχουν προστεθεί ή αναθεωρηθεί κεφάλαια, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους τεχνολόγους τροφίμων. Το βιβλίο αποτελείται από 620 και πλέον πίνακες, 472 σχήματα, συμπεριλαμβανομένων 1.100 περίπου χημικών τύπων συστατικών τροφίμων. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό βιβλίο και οδηγό αναφοράς παγκόσμιας αποδοχής. Η λογική οργάνωση των κεφαλαίων γίνεται με βάση τα συστατικά τροφίμων και τα προϊόντα. Παρέχει σύγχρονες πληροφορίες στους μαθητές και ερευνητές της επιστήμης των τροφίμων, τεχνολογίας τροφίμων, αγροτικής χημείας...
"Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτικών μηχανικών αλλά και των τεχνολόγων μηχανικών στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στα τεχνικά έργα. Αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους πολιτικούς δομικών έργων και έργων υποδομής που θέλουν να εργαστούν ως μηχανικοί ασφάλειας....
"Πλέουμε μέσα σε έναν ωκεανό ατελείωτης και αστείρευτης ενέργειας και το μέγα ζητούμενο είναι πώς να την διαχωρίσουμε και να την εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας....