Μενού
  • Δωρεάν μεταφορικά σε Αττική άνω των 35€
  • Τηλ. Παραγγελίες: 211 40 06 080
  • Ασφαλείς Συναλλαγές εύκολα & γρήγορα
Menu
Είσαι επαγγελματίας; hartorama PRO
CALL ME BACK
CALL ME BACK κάντε κλικ και σας καλούμε
  • -20%
ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ
Κωδ: 978-618-01-2328-9
ΜΑΡΚΑ: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
25,50 €
20,40 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΜαγειρική

Μαγειρική

ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ

Κωδ: 01510160033
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τιμή:
Ποσοστό έκπτωσης : 20 %
25,50 € 20,40 €

Μη διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα Already in wishlist
Επιλέξτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος για να εισάγετε το προϊόν στη wishlist
Προσθήκη στη σύγκριση προϊόντων Already in Product Compare
Please select color and size to add the product to compare
Ήδη στο καλάθι
  • Περιγραφή
    Μεγαλώνοντας στην Κρήτη, έµαθα να αγαπάω το καλοφτιαγµένο φαγητό – η ζωή των Κρητικών σε όλα τα σηµαντικά γεγονότα της ζωής τους εµπεριέχει πάντα το φαγητό. Έτσι, είχα –και έχω– την τύχη να γεύοµαι και να χρησιµοποιώ πάντα φρέσκες και σπιτικές πρώτες ύλες· να δοκιµάζω το πρώτο φρέσκο αγουρέλαιο της χρονιάς απλωµένο πάνω σε ζεστό ψωµί από τον ξυλόφουρνο της γιαγιάς µαζί µε υπέροχο σπιτικό τυρί. ∆ίπλα στη γιαγιά έµαθα όλα τα χόρτα του κήπου και του αγρού –έµαθα να ξεχωρίζω αυτό τον µοναδικό πλούτο της Κρήτης– και να τα χρησιµοποιώ στη µαγειρική. Απλά υλικά, και λίγα κάθε φορά, µε έναν µαγικό τρόπο δημιουργούν µια υπέροχη συνταγή. Μικρός κοίταζα τη γιαγιά να ανοίγει φύλλο και απλώς µαγευόµουν από το τι µπορούσε να κάνει µε αλεύρι και λίγο νερό. Έτσι, σκέφτηκα να γράψω αυτό το βιβλίο, για να µπορέσω να σας εξηγήσω πόσο εύκολο είναι να µάθετε την τεχνική του φύλλου και να αναβιώσετε στην καθηµερινότητά σας τις πίτες που έκαναν οι γιαγιάδες µας παλιότερα. Σας παρουσιάζω, λοιπόν, µια πιο light εκδοχή της πίτας, προσαρµοσµένη στα νέα ήθη και στον έντονο τρόπο ζωής µας. Παρακάτω αναλύω συνταγές από όλο τον ελλαδικό χώρο – οι πίτες, ανάλογα µε τις συνήθειες της περιοχής, είναι ψηµένες στον φούρνο ή στο τηγάνι. Έχω δανειστεί τις παραδοσιακές συνταγές και έχω προσθέσει τη δική µου προσωπική πινελιά, µε σκοπό όχι να τις µεταλλάξω, αλλά να τις δείτε µε µια πιο φρέσκια και σηµερινή µατιά. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να συνεχίσει την παράδοση στις πίτες της Ελλάδας και να γίνει σύµβουλος για όσους θέλουν να µυηθούν στην τεχνική του φύλλου. Καλή απόλαυση!