Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
"Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του ""Top Chef"". Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων. Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα....
Κάθε χώρα έχει τη δική της αίσθηση γεύσης και το δικό της τρόπο μαγειρικής. Η ιστορική γευστική αναδρομή αποδεικνύει ότι όλα ανεξαιρέτως τα μαγειρικά παρασκευάσματα των διαφόρων εθνών, φέρουν την σφραγίδα της ελληνικής μαγειρικής τέχνης. Το βιβλίο αυτό αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη και πηγή έμπνευσης της σύγχρονης νοικοκυράς. Σε αυτή την έκδοση θα βρείτε όχι μόνο εκατοντάδες γευστικές συνταγές, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις για απολαυστικά εντυπωσιακά μενού, μια πανδαισία φαγητών, λαχταριστές ιδέες για γλυκά, με οδηγίες βήμα-βήμα για να τα μαγειρέψετε εύκολα, σωστά και να ...
"Γεννήθηκα με έναν φυσικό ""προσανατολισμό"" στη χορτοφαγία. Ήδη από τη βρεφική ηλικία αποστρεφόμουν την κατανάλωση κρέατος και άλλων ζωικών τροφών, με αποτέλεσμα να δέχομαι έντονες πιέσεις από το γονικό περιβάλλον που εύλογα ανησυχούσε για τη διάπλασή μου. Με την πάροδο των χρόνων η χορτοφαγική ωμοφαγία έγινε η σταθερή προσωπική μου διατροφική επιλογή....